Makaron z dodatkiem smażonego łososia, oliwek, suszonych pomidorów i kaparów z dodatkiem liści szpinaku. MAKARON PO HISZPAŃSKU SKŁADNIKI 200 gramów makaronu spaghetti; dzwonko łososia o wadze około 200 gramów; 250 gramów świeżych liści szpinaku; 2 ząbki czosnku; kilka filecików anchois; 2-3 pomidory suszone z oliwy; garstka czarnych oliwek; łyżka kaparów; ostra papryczka chilli lub jalapeno;... Artykuł Makaron po hiszpańsku z łososiem pochodzi z serwisu Kuchnia Tomka . czytaj dalej...
Kuchnia Tomka to miejsce, w którym znajdziesz zbiór moich przepisów na różnorakie dania. Są tutaj przepisy na dania mięsne, wegetariańskie, na omlety, pyszne makarony, zapiekanki, ciekawe kanapki, smakowite ryby, pierogi, grzyby, kolorowe sałatki, mnóstwo pysznych zup oraz oczywiście coś słodkiego.
Wszystkie dania, na które podaję Wam tutaj przepisy przygotowałem osobiście, a zajadała się nimi cała rodzina. Dzięki temu masz pewność, że korzystając z moich, a zamieszczonych tutaj przepisów przygotujesz dania sprawdzone i po prostu smaczne. Tu nie ma lipy, wszystko masz na załączonych zdjęciach. To dowód na to, że moje przepisy są prawdziwe.
Zapraszam Was całymi rodzinami do stołu. Jedzcie, pijcie, a jak trzeba i śpiewajcie. Biesiadujcie i radujcie się dobrym jedzeniem, cieszcie się dobrym smakiem.