Płaty makaronu przekładane szpinakiem wymieszanym z serem feta a następnie zapiekane. LASAGNE ZE SZPINAKIEM SKŁADNIKI pół opakowania makaronu lasagne; 100 gramów sera feta; 300 gramów mrożonego szpinaku; dymka; spory pęczek koperku; pęczek świeżej mięty; natka pietruszki; 1 wiejskie jajko; 1-2 ząbki czosnku; parmezan; oliwa extra vergine; sól, pieprz; przepis na lasagne ze szpinakiem i fetą Artykuł Lasagne ze szpinakiem i fetą pochodzi z serwisu Kuchnia Tomka . czytaj dalej...
Kuchnia Tomka to miejsce, w którym znajdziesz zbiór moich przepisów na różnorakie dania. Są tutaj przepisy na dania mięsne, wegetariańskie, na omlety, pyszne makarony, zapiekanki, ciekawe kanapki, smakowite ryby, pierogi, grzyby, kolorowe sałatki, mnóstwo pysznych zup oraz oczywiście coś słodkiego.
Wszystkie dania, na które podaję Wam tutaj przepisy przygotowałem osobiście, a zajadała się nimi cała rodzina. Dzięki temu masz pewność, że korzystając z moich, a zamieszczonych tutaj przepisów przygotujesz dania sprawdzone i po prostu smaczne. Tu nie ma lipy, wszystko masz na załączonych zdjęciach. To dowód na to, że moje przepisy są prawdziwe.
Zapraszam Was całymi rodzinami do stołu. Jedzcie, pijcie, a jak trzeba i śpiewajcie. Biesiadujcie i radujcie się dobrym jedzeniem, cieszcie się dobrym smakiem.