KACZKA PO CHIŃSKU SKŁADNIKI 2 piersi z kaczki o wadze max 200 gramów każda przyprawa „chińskie 5 smaków” 250 gramów brązowych pieczarek 150 gramów groszku cukrowego żółta papryka czerwona papryka 1 ostra papryczka mały kawałek imbiru dymka z cebulką sos sojowy ostro słodki sos chili sos hoisin przepis na kaczkę po chińsku z warzywami Artykuł Kaczka po chińsku z warzywami pochodzi z serwisu Kuchnia Tomka . czytaj dalej...
Kuchnia Tomka to miejsce, w którym znajdziesz zbiór moich przepisów na różnorakie dania. Są tutaj przepisy na dania mięsne, wegetariańskie, na omlety, pyszne makarony, zapiekanki, ciekawe kanapki, smakowite ryby, pierogi, grzyby, kolorowe sałatki, mnóstwo pysznych zup oraz oczywiście coś słodkiego.
Wszystkie dania, na które podaję Wam tutaj przepisy przygotowałem osobiście, a zajadała się nimi cała rodzina. Dzięki temu masz pewność, że korzystając z moich, a zamieszczonych tutaj przepisów przygotujesz dania sprawdzone i po prostu smaczne. Tu nie ma lipy, wszystko masz na załączonych zdjęciach. To dowód na to, że moje przepisy są prawdziwe.
Zapraszam Was całymi rodzinami do stołu. Jedzcie, pijcie, a jak trzeba i śpiewajcie. Biesiadujcie i radujcie się dobrym jedzeniem, cieszcie się dobrym smakiem.