Grostl tyrolskie jadło na zimową porę

Grostl tyrolskie jadło na zimową porę

Grostl tyrolskie jadło na zimową porę

Przepis na : obiad

Ziemniaki smażone z wędzonym boczkiem i cebulą doprawione majerankiem i podane z jajkiem sadzonym. GROSTL TYROLSKIE CHŁOPSKIE JADŁO SKŁADNIKI 500 gramów ziemniaków sałatkowych 200 gramów wędzonki wieprzowej cebula kminek mielony lub w ziarnach majeranek suszony natka pietruszki szczypiorek lub dymka sól, pieprz przepis na Grostl tyrolskie jadło na zimową porę Artykuł Grostl tyrolskie jadło na zimową porę pochodzi z serwisu Kuchnia Tomka . czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Tomka

Autor

Kuchnia TomkaKuchnia Tomka

Kuchnia Tomka to miejsce, w którym znajdziesz zbiór moich przepisów na różnorakie dania. Są tutaj przepisy na dania mięsne, wegetariańskie, na omlety, pyszne makarony, zapiekanki, ciekawe kanapki, smakowite ryby, pierogi, grzyby, kolorowe sałatki, mnóstwo pysznych zup oraz oczywiście coś słodkiego.
Wszystkie dania, na które podaję Wam tutaj przepisy przygotowałem osobiście, a zajadała się nimi cała rodzina. Dzięki temu masz pewność, że korzystając z moich, a zamieszczonych tutaj przepisów przygotujesz dania sprawdzone i po prostu smaczne. Tu nie ma lipy, wszystko masz na załączonych zdjęciach. To dowód na to, że moje przepisy są prawdziwe.
Zapraszam Was całymi rodzinami do stołu. Jedzcie, pijcie, a jak trzeba i śpiewajcie. Biesiadujcie i radujcie się dobrym jedzeniem, cieszcie się dobrym smakiem.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

boczek, obiad

Inne przepisy z Kuchnia Tomka

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.