Ciasto czekoladowe z migdałami

Ciasto czekoladowe z migdałami

Ciasto czekoladowe z migdałami

Proste ciasto czekoladowe z dodatkiem mielonych migdałów. CIASTO CZEKOLADOWE Z MIGDAŁAMI SKŁADNIKI 35 gramów mąki pszennej; 120 gramów blanszowanych mielonych migdałów; 130 gramów brązowego cukru; 375 gramów posiekanej gorzkiej czekolady; 5 jajek; 2 łyżki mleka; 125 gramów posiekanego masła; przepis na ciasto czekoladowe z migdałami Artykuł Ciasto czekoladowe z migdałami pochodzi z serwisu Kuchnia Tomka . czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Tomka

Autor

Kuchnia TomkaKuchnia Tomka

Kuchnia Tomka to miejsce, w którym znajdziesz zbiór moich przepisów na różnorakie dania. Są tutaj przepisy na dania mięsne, wegetariańskie, na omlety, pyszne makarony, zapiekanki, ciekawe kanapki, smakowite ryby, pierogi, grzyby, kolorowe sałatki, mnóstwo pysznych zup oraz oczywiście coś słodkiego.
Wszystkie dania, na które podaję Wam tutaj przepisy przygotowałem osobiście, a zajadała się nimi cała rodzina. Dzięki temu masz pewność, że korzystając z moich, a zamieszczonych tutaj przepisów przygotujesz dania sprawdzone i po prostu smaczne. Tu nie ma lipy, wszystko masz na załączonych zdjęciach. To dowód na to, że moje przepisy są prawdziwe.
Zapraszam Was całymi rodzinami do stołu. Jedzcie, pijcie, a jak trzeba i śpiewajcie. Biesiadujcie i radujcie się dobrym jedzeniem, cieszcie się dobrym smakiem.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto czekoladowe, ciasto

Inne przepisy z Kuchnia Tomka

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.