Biszkopt włoski z cytrynową nutą

Biszkopt włoski z cytrynową nutą

Biszkopt włoski z cytrynową nutą

Prosty biszkopt z 12 jaj z dodatkiem wyraźnej nuty cytryny. BISZKOPT WŁOSKI SKŁADNIKI 12 jajek; 145 gramów cukru; 145 gramów mąki pszennej; 120 gramów mąki ziemniaczanej; 60 gramów masła; 1-2 cytryny; laska wanilii, cukier waniliowy lub pasta waniliowa; sól, cukier puder do posypania; przepis na biszkopt włoski z cytrynową nutą Artykuł Biszkopt włoski z cytrynową nutą pochodzi z serwisu Kuchnia Tomka . czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Tomka

Autor

Kuchnia TomkaKuchnia Tomka

Kuchnia Tomka to miejsce, w którym znajdziesz zbiór moich przepisów na różnorakie dania. Są tutaj przepisy na dania mięsne, wegetariańskie, na omlety, pyszne makarony, zapiekanki, ciekawe kanapki, smakowite ryby, pierogi, grzyby, kolorowe sałatki, mnóstwo pysznych zup oraz oczywiście coś słodkiego.
Wszystkie dania, na które podaję Wam tutaj przepisy przygotowałem osobiście, a zajadała się nimi cała rodzina. Dzięki temu masz pewność, że korzystając z moich, a zamieszczonych tutaj przepisów przygotujesz dania sprawdzone i po prostu smaczne. Tu nie ma lipy, wszystko masz na załączonych zdjęciach. To dowód na to, że moje przepisy są prawdziwe.
Zapraszam Was całymi rodzinami do stołu. Jedzcie, pijcie, a jak trzeba i śpiewajcie. Biesiadujcie i radujcie się dobrym jedzeniem, cieszcie się dobrym smakiem.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

biszkopt

Inne przepisy z Kuchnia Tomka

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.