Austriacki knedel bułczany w serwecie

Austriacki knedel bułczany w serwecie

Austriacki knedel bułczany w serwecie

Pokrojone czerstwe bułki, do których wlewa się masę jajeczną, roztopione masło oraz mleko, a następnie doprawia i formuje knedel, który po owinięciu serwetką gotuje się we wrzątku. KNEDEL BUŁCZANY Z AUSTRII SKŁADNIKI 5 kajzerek; 50 gramów masła; 150 ml mleka; 3 wiejskie jajka; natka pietruszki do smaku; gałka muszkatołowa; sól, pieprz; przepis na knedel bułczany... Artykuł Austriacki knedel bułczany w serwecie pochodzi z serwisu Kuchnia Tomka . czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Tomka

Autor

Kuchnia TomkaKuchnia Tomka

Kuchnia Tomka to miejsce, w którym znajdziesz zbiór moich przepisów na różnorakie dania. Są tutaj przepisy na dania mięsne, wegetariańskie, na omlety, pyszne makarony, zapiekanki, ciekawe kanapki, smakowite ryby, pierogi, grzyby, kolorowe sałatki, mnóstwo pysznych zup oraz oczywiście coś słodkiego.
Wszystkie dania, na które podaję Wam tutaj przepisy przygotowałem osobiście, a zajadała się nimi cała rodzina. Dzięki temu masz pewność, że korzystając z moich, a zamieszczonych tutaj przepisów przygotujesz dania sprawdzone i po prostu smaczne. Tu nie ma lipy, wszystko masz na załączonych zdjęciach. To dowód na to, że moje przepisy są prawdziwe.
Zapraszam Was całymi rodzinami do stołu. Jedzcie, pijcie, a jak trzeba i śpiewajcie. Biesiadujcie i radujcie się dobrym jedzeniem, cieszcie się dobrym smakiem.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

bułki

Inne przepisy z Kuchnia Tomka

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.