
Te śledziki okazały się moim numerem 1. Zwróćcie uwagę, że wcześniej należy przygotować sobie do nich cebulkę, ale naprawdę warto. Przepyszne! Składniki: 6-7 płatków śledzi po wiejsku (należy je osuszyć ręcznikiem papierowym z nadmiaru zalewy) *można użyć też śledzi matiasów, ale wcześniej należy moczyć je kilka godzin w wodzie z mlekiem i odrobiną octu spirytusowego Sos: 1 cebula + 1 łyżka cukru 1 łyżka majonezu 2-3 łyżki naturalnego jogurtu greckiego 2 łyżeczki musztar... czytaj dalej...

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...
Z czym nam kojarzą się śledzie? Oczywiście ze świętami czy sylwestrem. Pod koniec grudnia większość polskich rodzin je przygotowuje i się nimi zajada.
Czytaj dalej...

Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...