Pasta z wędzonego twarogu i tuńczyka

Pasta z wędzonego twarogu i tuńczyka

Pasta z wędzonego twarogu i tuńczyka

Od czasu do czasu robię pasty do pieczywa. Bardzo lubię szukać nowych pomysłów. Ta jest również smaczna jak pozostałe znajdujące się na blogu.   Składniki: 200g wędzonego twarogu 1 puszka tuńczyka w sosie własnym 2-3 łyżki jogurtu naturalnego zielona cebulka sól Sposób przygotowania: 1. Zieloną cebulkę posiekać. 2. Tuńczyka odsączyć z zalewy, rozdrobnić. 3. Twarożek wędzony rozdrobnić. Dodać tuńczyka, jogurt naturalny, zieloną cebulkę i troszkę soli. Całość dokładnie połączyć. 4. Podawać z pieczywem. Sm... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia domowa Ani

Warto przeczytać

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.