Koktajl ananasowo jagodowy

Koktajl ananasowo jagodowy

Koktajl ananasowo jagodowy

 Lubię od czasu do czasu napić się koktajlu owocowego na bazie mleka, maślanki lub kefiru :-) Składniki: 150 g kefiru naturalnego 1/2 banana 2 łyżki borówek lub jagód (u mnie leśne - mrożone) 1/4 niedużego świeżego ananasa Sposób przygotowania: 1. Owoce obrać. Pokroić na mniejsze części. 2. Wszystko umieścić w kielichu do blendowania. Zmiksować na gładko. 3. Od razu podawać. Smacznego!!! czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia domowa Ani

Warto przeczytać

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.