
Pyszne jajka, które można przygotować na różne okazje 😁 Składniki: 6 jajek ugotowanych na twardo kilka plasterków dowolnej wędliny kawałek zielonego ogórka siekany koperek musztarda majonez sól, pieprz Sposób wykonania: 1. Jajka ugotowane i ostudzone obrać, przekroić na pół i ostrożnie wyjąć żółtka. 2. Wędlinę i ogórka drobno pokroić. Żółtka rozdrobnić widelcem, dodać pokrojoną wędlinę oraz ogórka, trochę musztardy i majonezu. Doprawić solą i pieprzem, dodać też posiekanego koperku. 3. Tak przygotow... czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...