Awokado z oliwą i czosnkiem rodem z Hiszpanii

Awokado z oliwą i czosnkiem rodem z Hiszpanii

Awokado z oliwą i czosnkiem rodem z Hiszpanii

Taką przekąską zostałam poczęstowana jak byłam w Hiszpanii. Jak dla mnie była to nietypowa odsłona podania awokado, ale było całkiem dobre ;-) Składniki: dojrzałe awokado oliwa z oliwek ząbek czosnku sól Sposób wykonania: 1. Awokado dowolnie pokroić, ułożyć na talerzu. 2. Czosnek zmiażdżyć, dodać oliwy i troszkę soki, wymieszać. Taką oliwą polać awokado. Podawać. Smacznego!!! A teraz kilka migawek z Hiszpanii - byłam tam dwukrotnie, ostatni raz w lutym.  Zwiedziłam Grenadę - perełkę hiszpańskiej Andaluzj... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia domowa Ani

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.