Młoda kapusta zasmażana

Młoda kapusta zasmażana

Młoda kapusta zasmażana

Przepis na : obiad

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Młoda kapusta zasmażana Wiosną wśród nowalijek na pewno znajdziemy młodą kapustę, z której możemy przygotować pyszną, delikatną i bardzo apetyczną młodą kapustę zasmażaną, czyli dodatek który idealnie pasuje do tradycyjnego kotleta schabowego, czy też kotletów mielonych. Poniżej szybki i prosty przepis na ten pyszny specjał.   Młoda kapusta zasmażana Składniki: 1 główka młodej kapusty (u mnie 1kg) 2 cebule Pęczek koperku 2 łyżki oleju 25g masła 1 łyżk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Księga-Smaku

Warto przeczytać

Składniki E - sprawdź, co kryje się pod chemicznymi dodatkami do żywności

Chemiczne dodatki do żywności potocznie nazywane „składnikami E” zostały dopuszczone do użytku przez instytucje Unii Europejskiej i są one uznawane za bezpieczne i dozwolone do użycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.