Pasta z pieczonych warzyw Agnieszki Maciąg

Pasta z pieczonych warzyw Agnieszki Maciąg

Pasta z pieczonych warzyw Agnieszki Maciąg

Przepis na : śniadanie

Dzień dobry :-) Może nie wygląda, ale dla mnie smakuje rewelacyjnie. Pasta z pieczonych warzyw wg Agnieszki Maciąg, którą ja bardzo polubiłam. Znajdziemy w niej bakłażana, czerwoną paprykę czosnek, szalotki, oliwę, zioła prowansalskie i tradycyjnie sól, pieprz do smaku. Przepis pochodzi z książki "Smak życia". Polecam i miłego dnia życzę :-) Składniki: 1-2 średniej wielkości pokrojone bakłażany 3-4 czerwone papryki 1 obrana główka czosnku 5-6 szalotek odrobina oliwy z oliwek szczypta ziół prowansalskich sól pi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu kruche babeczki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.