Roladka jagnięca - udziec jagnięcy duszony

Roladka jagnięca - udziec jagnięcy duszony

Roladka jagnięca - udziec jagnięcy duszony

  Roladka jagnięca , udziec jagnięcy duszony z groszkiem. Cebule pokroić w półplasterki, poddusić na 2 – 3 łyżkach oliwy dodając szczyptę soli i cukru. Pod koniec duszenia dodać posiekane 3 ząbki czosnku i dwie gałązki rozmarynu. Podduszoną cebulę przełożyć do garnka z grubym dnem. Mięso rozłożyć i lekko rozbić. Anchois, 3 roztarte ząbki czosnku i łyżeczkę posiekanego rozmarynu wymieszać, otrzymamy gęstą pastę, którą posmarować mięso z jednej strony (tej bez błonki). Mięso zwinąć (posmarowaną stroną do śr... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu królestwo garów

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję