Parówki w piwnej glazurze
Parówki w piwnej glazurze
Parówki od zawsze były i są lubiane nie tylko przez dzieci. Często goszczą na naszych śniadaniowych i imprezowych stołach. Kiedyś, dawno temu parówki były z mięsa, a nie z mięsa mechanicznie oddzielanego MOM. Później to już różnie bywało. Teraz można kupić bardziej lub mniej mięsne parówki. Osobiście polecam wybierać te z mięsa a nie z MOM. Jeżeli już mamy parówki to warto czasem trochę z nimi pokombinować. Proponuję parówki w glazurze piwnej . 8 parówek, 500 ml piwa, 3 łyżki miodu (u mnie gryczany i taki pole... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu królestwo garów
Autor
królestwogarów
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
parówki, przekąski
Inne przepisy z królestwo garów
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję