Jeżynowy deser z bezami ( Bałagan w Eton )
Jeżynowy deser z bezami ( Bałagan w Eton )
Przepis na : deser
Składniki:300 ml śmietanki kremówki 1 szklanka jeżyn1,5 szklanki pokruszonych bezWykonanie:Śmietankę mocno schłodzić. Zimną ubić na sztywno.Owoce rozgnieść widelcem. Dodać do śmietanki. Wsypać pokruszone bezy - delikatnie połączyć. Nie dokładnie.Deser przełożyć do wysokich szklanek lub pucharków.Udekorować owocem.
Smacznego !
czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu kolorowotorcikowo
Autor
kolorowotorcikowo
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
desery, deser, ciastka kremówki, ciasta z kremami, deser z owocami
Inne przepisy z kolorowotorcikowo
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję