Sos grzybowy ze śmietaną

Sos grzybowy ze śmietaną

Sos grzybowy ze śmietaną

Sos grzybowy ze śmietaną - przepyszny dodatek do wszelkich dań mięsnych, makaronów, klusek, pyz czy krokietów. W sezonie grzybowym pojawia się u nas bardzo często, a kiedy brakuje leśnych grzybów - nawet tych z zamrażarki - wykorzystuję pieczarki. Serdecznie polecam :) Składniki: 1 duża cebula 500 g grzybów 300 ml śmietanki 30 %  sól i pieprz opcjonalnie natka pietruszki do posypania masło do smażenia Przygotowanie: Cebulę obrać i pokroić w drobną kostkę, zezłocić na odrobinie masła w szerokim rondlu l... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kocham..lubię..gotuję..

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję