Pieczarki faszerowane mięsem mielonym i serem

Pieczarki faszerowane mięsem mielonym i serem

Pieczarki faszerowane mięsem mielonym i serem

Ostatnio w sklepie skusiłam się na pieczarki do faszerowania, takie duże jak dłoń. Gdy je zobaczyłam, przypomniało mi się jak 11 lat temu bardzo smakowały moim gościom na przyjęciu z okazji chrzcin mojej córci. Wtedy robiłam mniejsze, takie małe przekąski na jeden gryz. Kapelusze nadziane mięsem z dodatkiem przesmażonych na maśle nóżek i cebulki, z dodatkiem sera to świetne danie obiadowe lub też przekąska na różne imprezy. Polecam serdecznie :) Składniki: 800 g mielonego mięsa (miałam łopatkę, trochę karkówki i ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kocham..lubię..gotuję..

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.