Przepis na : śniadanie
Szakszuka – przepis na to danie pochodzi z Tunezji, ale jest ono znane we wszystkich krajach Bliskiego Wschodu. W Izraelu zjadana na śniadanie, w Maroku na obiad. Nam w sumie jajka sadzone, czy też jajka z pomidorach też nigdy jakoś specjalnie obce nie były, jednak bez dodatku kluczowych, bardzo aromatycznych przypraw. Panie i Panowie, dziś prezentuję przepis na oryginalne danie kuchni bliskowschodniej. Pyszne, aromatyczne i sycące. Składniki: 5 dużych pomidorów 1duża cebula 2 ząbki czosnku 1 czerwona p... czytaj dalej...
O mnie
Dietetyk, doradca żywieniowy, biolog. Jestem pasjonatką kuchni i dobrego zdrowego jedzenia. Uwielbiam podróże i sport.
Ciągle poszerzam swoją wiedzę w oparciu o studia oraz dodatkowe kursy specjalistyczne z zakresu dietetyki, suplementacji oraz coachingu.