Jedną z moich pasji i fascynacji jest dobieranie jedzenia do wina i odwrotnie. Czasem jednak samo sparowanie alkoholu do potrawy to mało i stają przede mną wyzwania stworzenia wyjątkowego, dedykowanego przepisu dla konkretnego wina. I tak oto niedawno tworzyłam smakołyki dla naturalnych win egerskiego producenta. Przyznam, że wyzwanie było naprawdę trudne i z pomocą przyszła mi moja niezawodna wyobraźnia smaku. Jedną z przekąsek stworzoną specjalnie do Zöld veltelini aszú, 2016– wspaniałego, białego słodkiego wi...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...O mnie
Dietetyk, doradca żywieniowy, biolog. Jestem pasjonatką kuchni i dobrego zdrowego jedzenia. Uwielbiam podróże i sport.
Ciągle poszerzam swoją wiedzę w oparciu o studia oraz dodatkowe kursy specjalistyczne z zakresu dietetyki, suplementacji oraz coachingu.