Ajerkoniaku nie robi się na Święta Wielkanocne, nie? Właśnie moja Mona i nasz My, stwierdzili, że właśnie raczej nie. Że bardziej Boże Narodzenie. Nic to, jajecznych przepisów teraz będzie od groma, więc nie wiem czemu miałabym zrezygnować z tego. Raczcie się. Raczcie się cały rok. Na wstępie jeszcze zwrócę Wam na coś uwagę. Na początku, chciałam do ajerkoniaku dodać niesłodzone mleko skondensowane. Wyszło stety i nigdzie nie mogliśmy go dostać. Zakupiliśmy ostatecznie mleko zagęszczone niesłodzone (takie do kawy). I ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...