SOS WIELKANOCNY Z JAJKIEM - DO MIĘS I WĘDLIN

SOS WIELKANOCNY Z JAJKIEM - DO MIĘS I WĘDLIN

SOS WIELKANOCNY Z JAJKIEM - DO MIĘS I WĘDLIN

WYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 10 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 5 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 4-7 Składniki: 3 łyżki śmietany, 3 łyżki majonezu, 2 jajka ugotowane na twardo, sól, pieprz, pęczek szczypiorku, 2 duże rzodkiewki. Przygotowanie: Jajka, szczypiorek i rzodkiewkę drobno siekam. Śmietanę łączę z majonezem, dodaję jajka i warzywa. Mieszam. Całość doprawiam do smaku solą i pieprzem. czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu JejKuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.