WYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 10 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 9 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 5-6 Składniki: 6 jajek, słoik pieczarek marynowanych (lub grzybów) - około 20-25 szt., duża garść posiekanej natki pietruszki, sól, pieprz, majonez. Przygotowanie: Jajka gotuję na twardo, obieram, kroję w kostkę. Pieczarki osączam z zalewy, również kroję w kostkę. Wszystkie składniki sałatki łączę z majonezem, doprawiam do smaku solą i pieprzem. czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...