KARKÓWKA W MARYNACIE PAPRYKOWEJ Z PATELNI GRILLOWEJ

KARKÓWKA W MARYNACIE PAPRYKOWEJ Z PATELNI GRILLOWEJ

KARKÓWKA W MARYNACIE PAPRYKOWEJ Z PATELNI GRILLOWEJ

WYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 20 MINUT (+ 12 GODZIN MARYNOWANIE) ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 8 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 2-4 Składniki podstawowe: 4 plastry karkówki. Marynata: 2 łyżki oleju, łyżeczka czosnku suszonego Cykoria, łyżeczka soli, łyżeczka słodkiej papryki, łyżeczka ostrej papryki, 2 łyżeczki majeranku. Przygotowanie: Składniki marynaty mieszam. dokładnie nacieram mięso i odstawiam do lodówki (najlepiej na całą noc). Mięso smażę na rozgrzanej patelni grillowej po około 5-6 minut z każdej ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu JejKuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.