Wegańskie kruche rurki z kremem budyniowym.
Wegańskie kruche rurki z kremem budyniowym.
Nie będę się rozpisywać, to są po prostu rurki z tego przepisu, przed pieczeniem obtoczone w brązowym cukrze, nadziewane kremem budyniowym. Składniki: 10 upieczonych kruchych rurek budyń: z pół litra mleka sojowego, 50 g mąki ziemniaczanej i 80 g cukru 2 łyżki rafinowanego masła kokosowego. Przygotowanie: Ugotować budyń, po zdjęciu z ognia dodać masło i dokładnie wymieszać. Napełnić rurki z kremem. A przy okazji pokarzę Wam sposób na brak szprycy do kremu. Zdjęcia mówią same za siebie. ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu greenscarf
Autor
becky greenscarf
100 % weganka
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
krem, budyń, kokosowe, wegańskie
Inne przepisy z greenscarf
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję