Sajgonki

Sajgonki

Sajgonki

23.08.2018 Jest bardzo wiele odmian sajgonek. Można je nadziewać różnym farszem w zależności od upodobań i miejsc zamieszkania. Można spożywać na gorąco lub na zimno. Te na gorąco smażone są na głębokim tłuszczu i podaje się jako rodzaj przekąski. Ale wszystko zależy tak naprawdę od nas, można podawać wedle własnych pomysłów. Ja swoje podałam z … Czytaj dalej Sajgonki czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu gotuj ze mną

Autor

alina jasińskaalina jasińska

Piszę bloga o moim domowym gotowaniu. Poszukuję inspiracji,cały czas wprowadzam do mojego jadłospisu różne nowości.Dzielę się tym z innymi.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

przekąski, przekąska, przystawki

Inne przepisy z gotuj ze mną

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.