Skrzydełka w marynacie miodowo-musztardowej

Skrzydełka w marynacie miodowo-musztardowej

Skrzydełka w marynacie miodowo-musztardowej

Pyszne musztardowe skrzydełka z miodową skórką i soczystym środkiem. Idealnie na ciepło do obiadu lub na zimno jako przekąska do piwa. Składniki: 1kg skrzydełek 1 cebula 4 łyżki musztardy (stołowej, miodowej, jaką macie) 1 łyżka musztardy francuskiej (ziarnistej) 2 łyżki miodu 1 łyżka posiekanego koperku 1 łyżka oliwy z oliwek 3 ząbki czosnku sól, pieprz wg uznania Skrzydełka myjemy, przecinamy na 3 części, lotki wyrzucamy. Cebulę kroimy w pióra, czosnek przeciskamy przez praskę. Skrzydełka doprawiamy solą i... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotowanie i blogowanie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.