Twarożek z kolendrą

Twarożek z kolendrą

Twarożek z kolendrą

Składniki: ∙ twaróg śmietankowy (u mnie ze Strzałkowa) ∙ śmietana 18% ∙ świeża kolendra ∙ sól morska ∙ świeżo mielony pieprz ∙ świeży ogórek, rzodkiewka (opcjonalnie) Sposób przygotowania: Twaróg rozgniatamy ze śmietaną, dodajemy posiekaną kolendrę, doprawiamy solą i pieprzem, mieszamy. Można go jeść solo lub np ze świeżym ogórkiem i rzodkiewką. Smacznego :) czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gocha gotuje!

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.