Domowy ajerkoniak

Domowy ajerkoniak

Domowy ajerkoniak

Opis Domowy ajerkoniak: Domowy ajerkoniak nazywany przez niektórych domowym likierem jajecznym. Podobne trunki możemy znaleźć również pod nazwą Adwokat. Jednak jak mało osób wie, ajerkoniak, likier jajeczny oraz adwokat różnią się od siebie. Oczywiście wszystkie te trunki są likierami jajecznymi, które są produkowane na bazie utartych jajek z cukrem. Ajerkoniak oraz adwokat to likier jajeczny o dużej gęstości. Głównymi składnikami są oczywiście jajka, cukier oraz brandy. W warunkach domowych przygotowujemy ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu FoodMagazine.pl - Przepisy kulinarne

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję