Panna Cotta brzoskwiniowa

Panna Cotta brzoskwiniowa

Panna Cotta brzoskwiniowa

Panna Cotta brzoskwiniowa Żelatynę podzielić na porcje po 1 i 1/2 łyżeczki. Każdą porcję umieścić w osobnym naczyniu, do każdej wlać 3 łyżeczki chłodnej wody, zamieszać i odstawić do napęcznienia. (Nie ma konieczności namaczania wszystkich porcji żelatyny od razu, najlepiej zrobić to 15-20 min przed użyciem.) Do rondelka wlać mleko, śmietanę, postawić na średnim ogniu i zagotować. Zestawić z ognia, dodać cukier, esencję waniliową i dokładnie wymieszać do rozpuszczenia cukru. Żelatynę rozpuścić w kuchence mik... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu ememe kitchen

Warto przeczytać

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.