Guacamole z pomidorem

Guacamole z pomidorem

Guacamole z pomidorem

Guacamole z pomidorem Avocado przekroić na pół, oddzielić miąższ od skóry za pomocą łyżki i przełożyć do miski, a następnie rozgnieść widelcem. Cebulę pokroić w drobną kostkę, czosnek, obrać przecisnąć przez praskę i dodać do avocado. Pomidora przekroić, usunąć nasiona i tylko miąższ pokroić w drobną kostkę, papryczkę jalapeno oczyścić z nasion, pokroić w bardzo drobną kostkę, dodać do miski. Wycisnąć sok z limonki, wlać do miski, dodać sól, pieprz czarny mielony, posiekaną kolendrę, wszystko razem wymieszać... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu ememe kitchen

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.