Przepis na : kolacja
Jak ugotować ryż w szybkowarze oto temat dzisiejszego przepisu. Jeśli posiadacie szybkowar bardzo polecam wam ugotowanie w nim właśnie ryżu – wychodzi mięciutki, puszysty i sypki, zachowuje swoje właściwości, witaminy nie uciekają do wody, w smaku jest bogaty i aromatyczny (smak nie rozwadnia się jak przy gotowaniu w dużej ilości wody niczym makaron). Największym jednak atutem tego rodzaju gotowania jest czas – tutaj zajmie to 10 minut! Jeśli jesteście fanami ryżu czy kasz to koniecznie zajrzyjcie do innych ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...