Powidła śliwkowe - stara, domowa receptura

Powidła śliwkowe - stara, domowa receptura

Powidła śliwkowe - stara, domowa receptura

Przepis na powidła ze śliwek       Już za pasem jesień i to oznacza, że rozpoczyna się sezon na robienie przetworów na zimę. W ramach zapasów można przygotować powidła.     Jak się okazuje mogą być bardzo zdrowe, bo nie dodaje się do nich nic oprócz śliwek, a jak zrobi się samemu w domu, to nawet nie będzie konserwantów...     A na pewno nie będą dosładzane, czyli same owoce...     Czyli jak zrobić powidła śliwkowe bez cukru? Link do filmu z prz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Dieta Rozdzielna i Zdrowie

Autor

Agnieszka SnochAgnieszka Snoch

Jestem absolwentką technologii żywności. Moją pasją jest gotowanie i przyrządzanie zdrowych potraw, dlatego na co dzień praktykuję dietę rozdzielną, promuję ją - gorąco ją polecam, by poprawić lub odzyskać utracone zdrowie, zwiększyć swoją energię i lepiej się prezentować. Moja fascynacja dietą rozdzielną bierze się z faktu, że stosując ją by poprawić zdrowie można przy okazji schudnąć, albo chcąc schudnąć można poprawić zdrowie.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

śliwka, przetwory

Inne przepisy z Dieta Rozdzielna i Zdrowie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.