Przepis na powidła ze śliwek Już za pasem jesień i to oznacza, że rozpoczyna się sezon na robienie przetworów na zimę. W ramach zapasów można przygotować powidła. Jak się okazuje mogą być bardzo zdrowe, bo nie dodaje się do nich nic oprócz śliwek, a jak zrobi się samemu w domu, to nawet nie będzie konserwantów... A na pewno nie będą dosładzane, czyli same owoce... Czyli jak zrobić powidła śliwkowe bez cukru? Link do filmu z prz... czytaj dalej...
Jestem absolwentką technologii żywności. Moją pasją jest gotowanie i przyrządzanie zdrowych potraw, dlatego na co dzień praktykuję dietę rozdzielną, promuję ją - gorąco ją polecam, by poprawić lub odzyskać utracone zdrowie, zwiększyć swoją energię i lepiej się prezentować. Moja fascynacja dietą rozdzielną bierze się z faktu, że stosując ją by poprawić zdrowie można przy okazji schudnąć, albo chcąc schudnąć można poprawić zdrowie.