Żeberka pieczone w marynacie miodowo-balsamicznej

Żeberka pieczone w marynacie miodowo-balsamicznej

Żeberka pieczone w marynacie miodowo-balsamicznej

Przepis na : obiad

  Żeberka pieczone w marynacie miodowo-balsamicznej to doskonały obiad dla całej rodziny. Są po prostu przepyszne! Miękkie, delikatne oraz aromatyczne mięso łatwo odchodzi od kości i posiada bardzo subtelną nutę słodyczy. Ocet balsamiczny idealnie podbija smak żeberek. Koniecznie wypróbujcie ten przepis, a zapewniam, że jeszcze nie raz do niego powrócicie.   >> Lubicie żeberka na obiad? Sprawdźcie pozostałe przepisy - klik !   Ilość porcji: około 3 Czas przygotowania: 10 minut Czas maryno... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Di gotuje

Warto przeczytać

Który miód jest najlepszy? Lecznicze właściwości miodu.

Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.