Wątróbka z pieczarkami i tymiankiem

Wątróbka z pieczarkami i tymiankiem

Wątróbka z pieczarkami i tymiankiem

Przepis na : obiad

https://www.facebook.com/Di.gotuje     http://digotuje.blogspot.com Przepis autorski (mój). Wątróbka z pieczarkami i nutą tymianku jest delikatna, ma wyrazisty smak i posmakuje nawet niejadkom. I kolejna ważna rzecz- wątróbkę doprawiamy po usmażeniu - tylko wtedy będzie miękka i soczysta. 800-900g wątróbki drobiowej (może być wieprzowa) 200g pieczarek 2 cebule (duże) tymianek sól , pieprz Dodatkowo: mąka olej do smażenia Wątróbkę pokroić i dokładnie obtoczyć w mące. (Uprzednio można namoczyć w mleku.) ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Di gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.