Dżem z rabarbaru, truskawek i jagód goji

Dżem z rabarbaru, truskawek i jagód goji

Dżem z rabarbaru, truskawek i jagód goji

Nigdy nie byłam fanką rabarbaru, ale gdy znalazłam przepis na ten dżem postanowiłam spróbować się do niego przekonać. I dobrze, że tak zrobiłam bo dżem wyszedł bardzo pyszny. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki na dżem z rabarbaru, truskawek i jagód goji: 500 g truskawek 250 g rabarbaru 3 łyżki jagód goji. 1/2 - 1  szklanki cukru żelującego Dżem z rabarbaru, truskawek i jagód goji wykonanie: Jagody namaczamy w wodzie. Truskawki oczyszczamy z szypułek i myjemy. Rabarbar kroimy na mnie... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Delusional Trine

Autor

Trine McWilliamsTrine McWilliams

Mieszkam w Amsterdamie i lubię gotować. Staram się gotować zdrowo i lekko strawnie, a także używać co jakiś czas nowych dotąd nie znanych mi składników i odkrywać różne kuchnie świata. Zapraszam!

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

z jagodami, truskawki, truskawka, słoik

Inne przepisy z Delusional Trine

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.