Ciasto z porzeczkami i mascarpone

Ciasto z porzeczkami i mascarpone

Ciasto z porzeczkami i mascarpone

Połączenie owoców i kremu na bazie serka mascarpone jest wręcz idealne. Tego typu ciasta są lekkie i nadają się do  popołudniowej kawki w ciepłe dni.  Dzisiaj użyłam porzeczek i borówek, po prostu pychota! (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ciasto z porzeczkami i mascarpone składniki: 250 g serka mascarpone pół szklanki cukru pudru 50 g miękkiego masła 1 galaretka truskawkowa opakowanie czerwonej porzeczki garść borówek Spód: 150 g mąki 100 g zimnego masła 50 g cukru (adsbygoogle =... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Delusional Trine

Autor

Trine McWilliamsTrine McWilliams

Mieszkam w Amsterdamie i lubię gotować. Staram się gotować zdrowo i lekko strawnie, a także używać co jakiś czas nowych dotąd nie znanych mi składników i odkrywać różne kuchnie świata. Zapraszam!

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, mascarpone, porzeczki, galaretka, przepisy na kruche ciasto, ciasto kruche, czerwona porzeczka, krem mascarpone, ciasto z galaretka, ciasto z kremem, bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, ciasto ucierane

Inne przepisy z Delusional Trine

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.