Papryka faszerowana sorgiem i owocami kaparów
Papryka faszerowana sorgiem i owocami kaparów
Składniki: 6 średnich czerwonych papryk 2 szkl. suchego ziarna sorga 4-5 szkl. słonego bulionu warzywnego 2 cebule 3/4 szkl. czarnych oliwek 1 szkl. owoców kapara 2 łyżki masła 1/2 szkl. drobno startego sera parmigiano reggiano garstka posiekanej natki pietruszki garstka listków świeżego tymianku 2 łyżeczki suszonego oregano 3-4 łyżki oleju rzepakowego sól i pieprz do smaku Sorgo wypłucz na sicie pod bieżącą zimną wodą. Przełóż do miski, zalej zimną wodą i odstaw do moczenia na 10-12 godzin. Papryki umyj, osu... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Delicious Place
Autor
Delicious Place
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mielone, papryka faszerowana
Inne przepisy z Delicious Place
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję