Wystarczy 5 minut by cieszyć się tą wyjątkową herbatką i pigwy. Zamiast cukru użyć można ksylitolu czy miodu. Możne też dorzucić plasterek świeżej cytryny. Składniki (2 porcje): 1 mniejsza pigwa 1 gwiazdka anyżu 2 ziarna kardamonu 6 goździków 2 łyżki cukru 500 ml wrzącej wody 2 suszone plasterki pomarańczy (opcjonalnie) Pigwę pokrój w małą kosteczkę (możesz ją wcześniej obrać ze skórki, ale nie jest to konieczne. Ja część obrałam, a część zostawiłam ze skórką). Wrzuć pigwę do rondelka, dodaj pokruszoną gwiazd... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...