Ragout wołowe z żeberkami

Ragout wołowe z żeberkami

Ragout wołowe z żeberkami

Składniki: 1 kg żeberek 1/2 kg wołowiny gulaszowej 1 cebula 2 marchewki 2-3 łodygi selera naciowego 2 garście suszonych grzybów 1 kieliszek białego wina 500 g passaty pomidorowej 2-3 pomidory … Czytaj dalej Ragout wołowe z żeberkami czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu czarrna od kuchni

Autor

CzarrnaOdKuchniCzarrnaOdKuchni

Pracuję i zajmuję się domem. Zamiłowanie do gotowania i pieczenie odziedziczyłam w genach po Mamie. Jednak to, co najbardziej lubię robić w kuchni to wszelkiego rodzaju słodkości.
Poza tym mam kota, balkon pełen kaktusów i kolekcję kryminałów :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

żeberka, seler naciowy, grzyby, wieprzowina

Inne przepisy z czarrna od kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.