Przepis na : deser
Dekadencka TARTA Z KREMEM CYTRYNOWYM to klasyczny francuski deser. Słodka, gładka i intensywnie cytrynowa masa na kruchym spodzie zrobi niezapomniane wrażenie przy wielkanocnym stole! Artykuł TARTA Z KREMEM CYTRYNOWYM pochodzi z serwisu CookMagazine . czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...Artystyczny magazyn kulinarny dla prawdziwych foodies!