Pieczona ciecierzyca czosnkowo-koperkowa

Pieczona ciecierzyca czosnkowo-koperkowa

Pieczona ciecierzyca czosnkowo-koperkowa

Przepis na tę pieczoną ciecierzycę pochodzi z książki „Naturalnie i zdrowo” Sarah Britton, jest niezwykle prosty i po prostu genialny! Jestem nim zachwycona i już nie raz po niego sięgałam. Takie cudo trzeba dalej puszczać w świat! Ciecierzycę miesza się z olejem kokosowym, czosnkiem granulowanym, sokiem z cytryny i suszonym koperkiem i potem piecze w piekarniku. Im dłużej – tym bardziej jest chrupiąca. Tak upieczona ciecierzyca smakuje jak chipsy smietankowo-cebulowe, jest świetną i o wi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Cooking for Emily

Warto przeczytać

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

12 pysznych przekąsek na sylwestra

Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.