Składniki: 500-700 g ugotowanych utartych buraczków 1.5 łyżki masła 2 łyżki śmietany 18% 1 łyżka mąki pszennej sól i pieprz do smaku Przygotowanie: Na rozgrzanej patelni roztopić masło i dodać do niego buraczki. Chwilę smażyć, dodać śmietanę i mąkę, mieszać tak aby nie było grudek po mące. Na sam koniec dodać pieprz i sól do smaku. Można całość skropić kilkoma kroplami octu i dokładnie wymieszać. Smacznego !!! czytaj dalej...
Absolwentka Turystyki i Rekreacji. Z wykształcenia Manager Turystyki Międzynarodowej. Prywatnie mamusia Gabriela. Syn mój może i posiada anielskie imię natomiast temperament to dziecko ma iście szatański. Kuchnia to miejsce gdzie rozwijam swoje pasje. Coraz częściej do nauki gotowania zachęcam syna. Mój syn prawdopodobnie będzie miał najpiękniejsze kanapki w szkole !!!