Jedyn chop mie przerobioł, co bych pisoł barzi po ślabikorzowymu 1 i dzisiej sprōbuja 2 sam wciś 3 zamiast ło- ô i ôbejrzymy, jak sie Wōm to baje 4 czytać. A na tyn ajnfachowy 5 recept 6 żech prziszoł po tym, jak nasza- moja i ôd moji Baby- modoł 7 kōmratka 8 ôsprawiała nōm wczora ô swoji rajzie 9 do Korei Południowyj i ô tym, że ôni tam wszysko jedzōm ze cukrym. Gołdała tyż, że jadła tam cukinia na słodkoł- ze czym, to nie wia 10 , ale żech prziszoł 11 bez to na tyn recept. Czasu na warzynie niy bōło wiela... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Jeżeli masz dodatkowe kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej i ćwiczysz, a nie możesz ich spalić to może coś jest nie tak w diecie.
Czytaj dalej...Dzień dobry, mój blog jest pisany po śląsku, choć nie oznacza to, że znajdują się tam tylko przepisy z Kuchni Śląskiej. Jeżeli masz poczucie humoru i lubisz dobre jedzenie, na pewno znajdziesz tam coś dla siebie :)