KRUCHE CIASTO CYTRYNOWE (bez glutenu, białego cukru i laktozy)

KRUCHE CIASTO CYTRYNOWE (bez glutenu, białego cukru i laktozy)

KRUCHE CIASTO CYTRYNOWE (bez glutenu, białego cukru i laktozy)

Zainpsirowane nowym wafelkiem stworzyłyśmy kolejne warstwowe ciacho. Kruche kakaowe blaty przełożone jaglanym kremem cytrynowym... Pychotka! Na naszym IG pod TYM wpisem możecie zobaczyć krótki filmik z przygotowania tego przepisu.     Składniki: Kruche blaty (20x14cm) -80g mąki kukurydzianej -200g mąki ryżowej -30g kakao -1/3 łyżeczki sody -2 małe jajka -70g oleju rzepakowego -130g ksylitolu -2 łyżki wody Krem cytrynowy -150g kaszy jaglanej -2 puszki mleka kokosowego 90% -ksylitol -ok 2... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Candy Pandas

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.