KETO CIASTO migdałowe (ketogeniczne, bez glutenu, bez białego cukru)

KETO CIASTO migdałowe (ketogeniczne, bez glutenu, bez białego cukru)

KETO CIASTO migdałowe (ketogeniczne, bez glutenu, bez białego cukru)

Czy ktoś z Was jadł kiedyś ciasto o nazwie BRZDĄC? Jeśli tak to spróbujcie naszej wersji a jeśli nie to tym bardziej spróbujcie naszego ciasta 😃 Do wykonania kremu użyłyśmy produktu z poprzedniej recenzji. Jeśli chcecie zobaczyć zdjęcia z przygotowania zapraszamy TUTAJ na nasz IG 💚 Składniki (śr: 20 cm): CIASTO MIGDAŁOWE -4 duże jajka -60g ksylitolu -20g oleju rzepakowego -150g mąki migdałowej -30g mąki kokosowej -30g skrobi ziemniaczanej -łyżeczka proszku do pieczenia KETO KREM -250g mascarpone -... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Candy Pandas

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.