Czekoladowe ciasto z pistacjową chrupką (przepis bez glutenu, bez cukru, bez laktozy)

Czekoladowe ciasto z pistacjową chrupką (przepis bez glutenu, bez cukru, bez laktozy)

Czekoladowe ciasto z pistacjową chrupką (przepis bez glutenu, bez cukru, bez laktozy)

Ta chrupiąca warstwa pistacjowa przepysznie pasuje do mocno czekoladowego ciasta 🤤 Koniecznie spróbujcie tego połączenia 👌 Filmik z wykonania przepisu TUTAJ Składniki (śr: 18cm): Daktylowe ciasto -200 g daktyli -2 jajka -120 g mąki ryżowej -40 g ciemnego kakao -120 ml oleju rzepakowego -100g mleka / napoju roślinnego lub wody -100g ksylitolu -1 łyżeczka proszku do pieczenia Chrupka pistacjowa -50g płatków kukurydzianych (np. bez cukru) -6 pełnych łyżek kremu pistacjowego -1/2 łyżeczki soli Polewa i dodatki -... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Candy Pandas

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.