Panna Cotta z Musem Truskawkowym

Panna Cotta z Musem Truskawkowym

Panna Cotta z Musem Truskawkowym

Przepis na : deser

Robiąc Czekoladki z Panna Cotta i Musem Truskawkowym zostanie nam trochę nadzienia, czyli naszej klasycznej Panna Cotty. Co z nią zrobić? No właśnie. Ja wylałam do płaskiego naczynia i po zakrzepnięciu wycięłam foremką serduszka, polałam podgrzanym Musem Truskawkowym. Podlinkowane nazwy przekierują Was do odpowiednich przepisów, chyba tak Wam będzie wygodniej ;) Nie muszę pisać o smaku Panna Cotty, ja osobiście bardzo lubię! SMACZNEGO życzy BLONDYNKA :) czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blondynka Gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Justyna Żak, 28 lutego 2014 12:02:15

pyszne serducho:)