Likier Rabarbarowy

Likier Rabarbarowy

Likier Rabarbarowy

No i co zrobić z tą połową szklanki syropu rabarbarowego? Likier! Również z Kwestia Smaku . Wykonanie go to już była bajka!  Składniki: 100 ml wódki 100 ml Syropu z Rabarbaru Wykonanie: Wódkę i syrop wlałam do jednej butelki, wymieszałam, odstawiłam do lodówki. NA ZDROWIE życzy BLONDYNKA :) czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blondynka Gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
gin, 5 czerwca 2013 23:00:00

Musiał niezwykle ciekawie smakować :)

Magdalena K, 6 czerwca 2013 01:42:10

Na razie stoi w lodówce, jeszcze nie próbowałam :)Po degustacji na pewno dopiszę komentarz pod zdjęciem:)

Anonymous, 24 czerwca 2013 01:36:44

a ile mozna przechowywac? bez ograniczen? :)

Magdalena K, 24 czerwca 2013 20:19:38

Ja go trzymam w lodówce do dzisiaj. Nie widzę, żeby się z nim coś niedobrego działo ;)

Anonymous, 25 lipca 2013 12:16:12

jak by nie można było przetrzymać tego, do soboty haha